dinsdag 6 oktober 2015

de school dagen en de sport

Hoi allemaal hier zijn we weer...

Ik dacht laat ik eens iets schrijven over hoe onze schooldagen en sport eruit ziet, dus eigenlijk hoe Bart en ik  nu hier leven.

De wekker gaat ieder dag om 6 uur min donderdag, want dan is PLC dag dusdan doen de leraren vergaderen ofzo... maak mij niets uit ik kan dan een uurtje langer slapen yess!
Dus 6 uur bed uit eten en klaar maken voor school. Dan de bus om 6:50 en daar gaan we.

School begint pas om 7:30, maar we zijn er al om 7:10 omdat de bus altijd zo vroeg is. Dus dan gaan we gezellig bij onze vrienden zitten in de soort van kantine. Op school is het zo dat we iedere dag de zelfde lessen hebben dus iedere dag het 4e uur wiskunde bijvoorbeeld, behalve op een woensdag en donderdag, want dan hebben we double periods days als het een odd day is hebben we alleen de oneven lessen en wanneer het een even dag is dan hebben we alle even lessen.

Dan tijdens het 6e uur hebben we lunch dat is verdeeld in 4 periods Bart heeft 2e period lunch en ik 4e dus geen lunch boddy's helaas maar nu na of voor je lunch heb je een sort van study 20 minuten. ook hebben Bart en ik allebei een ingeroosterd study uur, dus kunnen we al wat huiswerk op school maken als dat nodig is.

Na school gaat Bart gelijk door naar z'n practise hij had afgelopen donderdag z'n eerste wedstrijd die hebben we natuurlijk allemaal gekeken en ze hebben gewonnen. Ook heeft hij z'n eerste uitwedstrijd al gehad die liep niet zo goed af hij werd geduwd en hij viel op zn vinger en jahoor vieger helemaal blauw gelukkig hebben we een fysio op school dus daar zijn ze heen gegaan en het bleek gelukkig gekneusd te zijn en niet gebroken dus kon hij gewoon voetballen vond hij.

Ook ik ga na school sporten volleyballen natuurlijk! Voor iedere wedstrijd zingen we het volkslied en bij sommige teams worden de spelers ook opgeroepen ze spreken mijn naam iedere keer weer anders uit haha. Bij mijn eerste uit wedstrijd is er al iemand van de krant naar me toe gekomen om me te intervieuwen, ! Vorige week kwamen er heel veel mensen met de krant, waar ik dus in stond naar mij toe om hem te geven en het me te laten lezen ik had het natuurlijk al lang gelezen maar uit beleefdheid heb ik iedere keer het stukje gelezen en de krant aangenomen. Dit alles was een hele gave ervaring ook ben ik al 4 keer als player van de match uitgeroepen met volleyball hebben we tot nu toe alles nog gewonnen niet met het beste volleyball spel maar het gaat er mee door.... Je kan je altijd verbeteren moet je maar zeggen.

Na een wedstrijd dag zijn we rond een uur of 8 thuis en dan is het douchen, avond eten, misschien nog even huiswerk doen en dan naar bed, want ja de wekker gaat de volgende dag weer om 6 uur.

De komende week gaat papa weer naar Nederland heb ik weer een paar wedstrijden en hebben we de home coming dance ook hebben we een pasta dinner bij ons thuis met mijn volleyball team dus een leuk vooruitzicht voor ons allemaal.

de groeten en kusjess
Marieke en the family