vrijdag 20 november 2015

de eerste verjaardag in Amerika!

het is al weer even geleden en ik schrijf dit nu even in mn study hall maar ik dacht het is wel weer tijd voor een blog.

mijn volleybal is sinds vandaag afgelopen ook bart zn voetbal is afgelopen hij heeft ook al een afscheids dinner gehad die ga ik nog krijgen. ik heb me opgegeven dat ik aanvoerder wil zijn kijken of ik het kan in Amerika. De volleybal en collage coaches blijven ook binnen komen en ik heb nog niet eens wat gedaan in club, want als school season is afgelopen ga je naar club daar zijn zondag de try outs voor kijken in welk team ik word gezet. Bart gaat in de winter op school basketballen en heeft daar zin in maar is ook wel een beetje zenuwachtig. "ik weet al die regels toch niet" maar dat gaat wel goed komen hij leert het snel genoeg.
ook willen ze mij graag voor basketbal hebben maar ik ga geen basketbal doen misschien mn senior year. Eerst maar lekker focussen op volleybal en school.

Maar we hadden onze eerste verjaardag in Amerika! mama is jarig jaja al weer een jaartje ouder mama. Maar wat moet je mama nou geven in Nederland kochten Bart en ik altijd de hele action leeg maar we kunnen hier niets zonder auto doen want we hebben 1 geen fiets en 2 het is gewoon gevaarlijk om te fietsen! Ik dus naar papa pap wat moet ik doen. Hij zegt nee daar heb ik al voor gezorgd ik zo mag ik raden wat? hij ja natuurlijk maar je raad het toch nooit. Ik vroeg komt er iemand uit Nederland naar mama. Toen veranderde zn blik en zei hoe weet je dat!? Ik echt heb k t geraden ??? ja! en de dag erna zat ze daar AMELY!! Ik denk dat jullie allemaal wel mama d'r reactie hebben gezien op Facebook ze barstte dus in huilen uit.
Voor dat Amely kwam heeft mama natuurlijk appeltaart gebakken en zijn de Nederlandse dames op bezoek geweest om die op te eten... maar ze heeft iniedeergeval een geweldig leuke dag gehad.

Dit weekend gaan we naar New York! We gaan Amely de wereld stad laten zien. heel veel zin in. lekker shoppen naar ground zero beetje cultuur snuiven en dan nachtje slapen daar en weer shoppen. en dan hopelijk op tijd zijn voor mijn try outs die ik eerder noemde.
denk dat ik jullie weer lekker op de hoogte heb gebracht ik denk dat mama de volgende keer wel wat over ons huis zou vertellen want we hebben weer het een en ander gekocht. ook hebben we ontdekt dat we meer dan 1 huisdier hebben.. Maar dat de volgende keer

kusjes iedereen
Groetjes Marieke en de rest van de Markjes

4 opmerkingen:

 1. Weer een leuk stukkie Marieke !
  Ik ben ook zoooo blij dat ik hier een week bij jullie mag vertoeven ;-)
  Het is allemaal zo anders dan op de foto's en verhalen !!
  Misschien schrijf ik het volgende "blogje" wel voor jullie ....
  Heb in ieder geval alweer super zin in morgen !!!
  New York....here we come !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk weer om te lezen En dat jullie eerste verjaardag daar , zo heeel leuk was. Suk6 met jullie sport Het komt goed , als je maar plezier hebt
  Groetjesss

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk weer wat van jullie te lezen wij kijken er altijd weer naar uit
  Heb je leuk gedaan Marieke tot de volgende keer gr de ouweltjes Schram

  BeantwoordenVerwijderen