vrijdag 11 september 2015

Het "echte leven" is weer begonnen.

Het is vandaag alweer meer dan een maand geleden dat we ons grote avontuur tegemoet gingen.
We hebben hier dus ook al met z'n vieren wat opgebouwd.
Bart en ik zijn al weer een week naar school geweest en opa en oma zijn er ook alweer 1 week, maar dat is een verhaal apart kom ik nog op terug!
 
Om te mogen sporten moet je een Physical hebben en daar moet je dus voor naar de dokter. Het heeft ons drie dagen en vier assistenten en 2 inentingen gekost om alles voor ons beide te regelen, maar het was op tijd geregeld en we waren dus helemaal klaar voor school.
 
Dan moesten Bart en ik wel nog geselecteerd worden voor onze sporten voor Bart was dit 3 dagen 3 uur en voor mij 2 dagen 3 uur en een dag 6 uur. De dag van de 6 uur tryouts was een goede vriendin van mij hier jarig dus nodigde ik haar uit om hier te blijven slapen. We hebben de Titanic gekeken en haar de volgende ochtend wakker gezongen en als cadeau ja hoor de echte Nederlandse stroopwafels! Ze was er helemaal blij mee. Uiteindelijk zijn bart en ik beide geselecteerd.  Ik voor het varsity team en Bart voor het freshmen team. Feestje! Dat betekende:  brownies bakken! Ook natuurlijk voor de volgende dag als opa en oma er zijn.
 
Toen was de dag dat papa, opa en oma zouden aankomen. Dit liep toch wat anders ze vlogen via Londen die vlucht had al 1,5 uur vertraging, dus nou oke jammer maar moet nog te halen zijn. Toen moesten ze door de douane, maar er zat blijkbaar iets heel intressants in opa zn rugzak, want iedere keer weer moest zn rugzak open. Hierdoor hebben ze het vliegtuig naar amerika gemist, maar gelukkig konden ze nog overboeken naar een ander vliegtuig wat 2 uur later ging. de vlucht was goed maar de problemen waren nog niet klaar ze stonden te wachten op de koffers en er kwam maar 1 koffer in plaats van 4. Die waren met een ander vliegtuig mee gegeaan, dus die zouden ze de volgende dag komen brengen het was inmiddels al weer 1 uur (in de nacht)  en hadden ze besloten om daar in een hotel te overnachten. De volgende ochtend waren opa  oma en papa daar toch eindelijk zonder koffers, welke niet de volgende dag maar die daarna gebracht zijn. Die maatschappijen tegenwoordig...

Ook hier hebben ze wel eens onweer maar dat is heel anders dan dat we in NL zijn gewend; 1 je hoort het aankomen en 2 het is veeel en dan ook veeel harder.
We moeten ook gewoon spullen kopen en volleyballen dus mama en ik gingen op pad en Bart bleef thuis maar de huiseigenaar zou wat spullen in de garage zetten maar dat wist Bart niet, dus die dacht dat er inbrekers waren hahaha. Na 2 telefoontjes naar mama had hij het opgegeven en alles voor de zekerheid op slot gedaan en fotos gemaakt van het kenteken en de "inbrekers" ook had hij zich verstopt achter de bank voor het geval dat ze toch naar binnen kwamen! Bart je zou een goede politieman zijn!!

Toen was toch echt de eerste schooldag en die begon al goed: bus gemist!
We hebben het wel allebei heel erg naar ons zin gehad die eerste dag. Gelijk na school mag Bart voetballen en ik volleyballen.

Dag twee yess de bus gehaald dat ook een ervaring apart het is gewoon een bus, maar dan met allemaal kinderen echt gezellig! Niet echt voor mijn leeftijd maar ik heb gelukkig mn muziek! En hopelijk over een paar weken maak ik een rit naar school met een vriendin die haar rijbewijs al heeft, beter  kan ik teminste wat later mijn bed uit.Ik denk dat dit wel weer even genoeg is voor nu.
Misschien willen jullie nog iets weten of zien laat het weten ik weet zeker dat we het dan de volgende keer vertellen!

kusjess xxx

Marieke en de rest van der Markjes (ook opa en oma dus)

Als toevoeging nog wat plaatjes:

 
Huiswerk hulp

 
Klussen in de tuin
 

 
Klussen in huis


3 opmerkingen:

  1. Hihihi Al heel wat ervaringen rijker, en gaaf dat jullie beide geselecteerd cq goed gekeurd zijn. Geniet ervan.
    Cindy we hebben zo onze eerste oefenpot met dames 1 we zijn benieuwd Hahaha
    Doeiiiii groetjes voor iedereen 💋💋💋💋

    BeantwoordenVerwijderen